O nama

 

CITY PARK NAŠA PRIČA O USPJEHU

Kontakt:

Adresa: Zivtov trg 10, 49 210 Zabok
Telefon: +385 49 222 176
FAX: +385 49 222 177
WEB: www.citypark.hr
E-mail: poduzetnistvo@tomek.hr

City Park je rođen 2005. godine kada je pokrenut projekt s ciljem revitalizacije urbanog središta grada Zaboka. Jedinstveni položaj u samom centru grada govori da je riječ o urbanom, poslovnom i zabavnom središtu.  Neposredna blizina željezničkog kolodvora koji je s brojem prevezenih putnika odmah iza glavnog Zagrebačkog kolodvora, kao i novoizgrađeni autobusni kolodvor unutar samog centra, čine grad Zabok i City park prometnim središtem sjeverozapadne Hrvatske.

U modernom kompleksu koji se prostire na ukupnoj površini od 45.000 m2 nalaze se svi sadržaji potrebni za shopping, zabavu i život. City Park je dom više of 80 trgovina i uslužnih djelatnosti spremnih zadovoljiti sve potrebe stanovnika Krapinsko – zagorske županije. Uz raznolike komercijalne sadržaje, ovdje su smještene i sve važne gradske službe – gradska uprava, gradsko komunalno poduzeće te zavod za javno zdravstvo.

Kako bismo dali doprinos vašem poslovnom uspjehu, pružamo usluge najma i prodaje poslovnog prostora te kontinuiramo implementiramo aktivnosti koje će osigurati vidjljivost usluga i proizvoda unutar lokalne zajednice. Poslovnim partnerima nudimo poslovne prostore s postojećim najmoprimcima te dugoročnim ugovorima o najmu, a investitorima jedinstvenu priliku ulaganja u nekretnine na najatraktivnijoj lokaciji u Hrvatskom zagorju.

NAŠE VRIJEDNOSTI

Poduzetnički duh

Kreativnost, fleksibilnost, inovativnost i odgovornost dio su naše korporativne kulture, a članovi našeg tima inspirirani da svaki novi dan započinju s entuzijazmom i predanošću.

Društvena odgovornost

City Park je više od shopping centra. Nastojimo ga učiniti izvorom ponosa lokalne zajednice dajući dorinos na različite načine te gradeći obostrano korisne odnose u svakom aspektu našeg poslovanja.

Integritet

Ponosni smo na sve do sada ostvareno te s entuzijazmom i predanošću nastavljamo raditi na daljnjem uspjehu naših klijenata i lokalne zajednice.

Predanost

Etičnost u poslovanju, otvorena i iskrena komunikacija, beskompromisno se primjenjuju u svemu što radimo.

Jeste li spremni postati dio City Park obitelji i sudjelovati u uspjehu jedne dinamične i napredne zajednice? Istražite mogućnosti koje ovaj atraktivan, funkcionalan i pristupačan komercijalni  kompleks pruža te se uvjerite da je City Park idealna lokacija za razvoj vašeg poslovanja u Krapinsko-zagorskoj županiji. Članovi našeg prodajnog tima spremno će saslušati vaše potrebe i podijeliti informacije o raspoloživim poslovnim prostorima unutar City Parka Zabok.

FUN STATS NAŠA PONUDA U BROJKAMA

40%Sport & rekreacija
60%NIGHTLIFE & UGOSTITELJSTVO
100%Shopping
75%Usluge
60%javne usluge